Sivut

21. marraskuuta 2010

Lumi on jo peittänyt kukat laaksosessa

Talven ensimmäinen riisipuuro

Kuin tilauksesta maa oli muuttunut valkoiseksi syntymäpäiväni kunniaksi. Toivotaan nyt pakkaskelejä ja valkoista joulua. Ja vähän vähemmän pakkasta kuin viime vuonna, kiitoksia.

Lähestyvän joulun kunniaksi päätin tänään tehdä aamiaiseksi tämän talven ensimmäisen annoksen riisipuuroa. Kylläpä se vaan osasikin olla hyvää pitkän tauon jälkeen. Tämän innoittamana pitäisikin vihdoin purkaa loput muuttokuormasta ja etsiä jouluvalot, pääsisi tunnelmoimaan jo oikein kunnolla.

Syksyllä aloitin/jatkoin opintojani Kristillisellä opistolla lastenohjaajapuolella. Nyt on menossa ensimmäinen työssäoppiminen päiväkodissa. Teen omaani vuorohoitoyksikössä ja täytyy sanoa, että nämä ensimmäiset kolme viikkoa ovat kyllä menneet siivillä. Lapset ovat ihania, työtoverit kannustavia ja ilmapiiri muutenkin mukava. Huolimatta siitä, että en välttämättä näkisi tulevaisuuttani "tarhantätinä" on tämä paikka saanut harkitsemaan päätökseni pitävyyttä. Nyt valitettavasti meni tämän harjoittelun ensimmäinen ja ainoa lauantaivuoro sivu suun, koska satuin juuri sairastumaan. Mielelläni olisin kyllä mennyt, mutta keskitytään nyt pari päivää paranemiseen ja vedetään sitten täydellä teholla harjoittelu loppuun.

Työssäoppimisen jälkeen meillä onkin sitten enää vain viikko koulua ja sitten alkaa melkein kuukauden mittainen joululoma. Onneksi tuossa on edes viikko koulua, alkaakin nimittäin olemaan jo ikävä luokkakavereita - varsinkin kun meillä on luokkahenki mitä parhain. Maanantaista keskiviikkoon paahdetaan kunnolla ja sitten loppuviikosta onkin joululounas, joulujuhlat ja kirkko. Näiden avulla jos ei joulutunnelmiin pääse niin ei sitten minkään.

Lumiset päivänjatkot kaikille. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti